متاسفانه از چندی پیش شاهد رواج فساد در صدا و سیما هستیم که اوج آن را در رادیو جوان می توان مشاهده نمود . با مشاهده مسائل غیر اخلاقی و خلاف شرع به نظر می رسد پشتوانه اصلی آنها اپوزسیون ها و دشمنان خارجی نظام باشند که سعی دارند با تهاجم فرهنگی پایه های دین و حکومت را سست کنند ولی با مشاهده جهت گیری های سیاسی و حمایتهای برخی جناحهای داخلی مسائل جدیدی روشن می شود.
تذکر به اوج گیری ابتذال در رادیو جوان
یک نهاد نظارتی که مستقیما زیر نظر مقامات عالی رتبه نظام قرار دارد، در گزارشی به شدت از عملکرد ضدفرهنگی رادیو جوان انتقاد کرد.
در بخشی از این گزارش آمده است :پخش تصاویری از پشت صحنه یکی از برنامه های رادیو جوان از تلوزیون و اختلاط بدون توجیه زنان و مردان تنها بخشی از ابتذال موجود در این شبکه رادیویی است.
تمسخر دائمی ارزشهای نظام همچون دفاع مقدس، تخریب مواضع دولت به خصوص در برنامه جوانی به وقت فردا از دیگر بخش های این گزارش است.
پرداختن افراطی و متعارض به آثار باستانی در کنار بی توجهی به مفاهیم ناب انقلابی خصوصا در دهه فجر بخش دیگری از این گزارش را تشکیل می دهد.
بنا به این گزارش، رادیو جوان در طول دهه فجر به مسئله سد سیوند بیشتر از ارزش های انقلاب پرداخته است!
همچنین شنیده ها حکایت از آن دارد که حضور برنامه سازانی معلوم الحالی همچون م.ط سبب نارضایتی مدیران گروه های این شبکه شده است. این برنامه سازان مستقیما از سوی شهرام گیل آبادی رئیس رادیو جوان حمایت می شوند.
یکی از سردبیران رادیو جوان در این باره گفت: اشکالات موجود در برنامه های رادیو جوان مستقیما به مدیران این شبکه ربط دارد که خود را به هیچ عنوان پاسخگو نمی دانند و پشت یکسری آمار پنهان شده اند!
وی گفت یکی از برنامه های این شبکه مستقیما از سوی مقامات مسئول ضدانقلاب و برانداز خوانده شد اما فردای آن روز با همان مشی تمسخرآمیز به کارش ادامه داد. و این مساله هیچ دلیلی نداشت جز حمایت آقای گیل آبادی مدیر شبکه از مدیر گروه مربوطه!
پیش از این کارشناسان ارتباطات جایگزینی «تخریب» و «تمسخر» به جای «نقد» را در رادیو جوان، یک خیانت بزرگ در رسالت رسانهای عنوان کرده بودند.
انتقاد به ترویج دروغگویی و خرافه گرایی در رادیو جوان
روزنامه ی جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع نوشت : « رادیو جوان » به مناسبت روز سیزده فروردین بیشتر وقت خود را به ترویج رسوم خرافی این روز همچون « دروغ سیزده » و « سبزه گره زدن » گذراند. مجریان این رادیو از مخاطبان خود می خواستند « دروغ بگویند » و به این ترتیب صدای جمهوری اسلامی با افتخار تمام به ترویج دروغگویی و از بین بردن زشتی این رذیله اخلاقی پرداخت . ظاهرا در برنامه های رادیو جوان نظارت چندانی بر نوشته های نویسندگان و اجرای مجریان وجود ندارد.
جمهوری: صداوسیما و به ویژه رادیوجوان، هنجارشکنی می کنند
روزنامه جمهوری اسلامی، سرمقاله روز یکشنبه خود را به طرح امنیت اجتماعی نیروی انتظامی اختصاص داده و به شدت از صداوسیما و به ویژه رادیو جوان انتقاد کرد:
در سه هفته گذشته نیروی انتظامی به وعده ای که داده بود عمل کرد و اجرای طرح تامین امنیت اخلاقی و مقابله با مفاسد اجتماعی را با درایت و قاطعیت به پیش برد.
طبیعی است که اجرای چنین طرحی درصورتی که از همراهی همه دستگاه ها برخوردار باشد بهتر و سریع تر به نتیجه می رسد.
مهمترین دستگاه صدا و سیماست متاسفانه و سوکمندانه باید اذعان کرد که رسانه ملی نه تنها با ایجاد هنجارهای اجتماعی بویژه در بخش پوشش و رفتارهای اخلاقی همراه نیست بلکه با شدت و سرعت درحال هنجارشکنی است . رادیو کمتر ولی تلویزیون بویژه در سریالها و مصاحبه ها و نظر گرفتن هایش درباره مسائل مختلف از خطوط قرمز عبور می کند و عملا ضوابط را زیر پا میگذارد. از مردمی که صحنه های بدحجابی و آرایش های زننده و تعاملات کلامی و رفتاری خلاف اخلاق و روابط خارج از ضوابط شرعی و هنجارهای اجتماعی را از تلویزیون « جمهوری اسلامی » مشاهده می کنند و از شبکه رادیوئی جوان که به بهانه تامین نیازهای جوانان بیشترین بدآموزی ها را با هنجارشکنی های مستمر دارد میشنوند چگونه میتوان انتظار داشت در جامعه که ظاهر می شوند همه ضوابط را رعایت کنند.
اهانت سردبیر رادیو جوان به مرجعیت
سایت آفتاب وابسته به حسن روحانی و مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام، 2 روز پس از انتشار سخنان آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید ، در حرکتی موهن به ساحت مقدس مرجعیت، وارد کردن اتهام سکولاریسم به صدا و سیما را ناشی از یک تفکر افراطی دانست.
در ادامه این خبر موهن آمده است:
سردبیر برنامه «ساعت 25» رادیو جوان در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با انتقاد از اتهام ساخت برنامههای سکولاریستی در صدا و سیما این اخبار سایتهای افراطی را «مورد تمسخر مردم» دانست و تصریح کرد: که این اخبار آنقدر دور از حقیقت هستند که توسط هیچ روزنامه داخلی مورد استقبال قرار نمیگیرند اما با سواستفاده رسانههای خارجی روبرو میشوند.
سایت وابسته به مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت در حالی با همکاری یک کارمند رده پایین صداوسیما، بدون نام بردن از آیت الله مکارم، اتهام افراطی گری به ایشان وارد کرده است که این مرجع تقلید، روز دوشنبه در دیدار با اعضای ستاد برگزاری همایش رسانه تلویزیون و سکولاریسم، ضمن تقدیر از افزایش برنامه های مذهبی صدا وسیما از حرکت به سوی سکولار شدن رسانه ملی اظهار نگرانی کرده بود.
ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به این که برنامه های صدا و سیما در مسائل مذهبی افزایش یافته است، از رسانه ملی انتقاد کرد و اظهار داشت: متاسفانه امروز رسانه ملی به سمت سکولار شدن حرکت می کند و عقایدی در این رسانه لانه کرده اند که آهسته و بی سر و صدا، تلویزیون را به سمت سکولار جهت می دهد و این هشداری جدی برای مسوولان است.
تحریم صداوسیما از سوی نمایندگان اصولگرا
نارضایتی اکثر اعضای فراکسیون اکثریت از صداوسیما سبب شد تا روز چهارشنبه، این نمایندگان، بخش های مختلف خبری صداوسیما را تحریم کنند.
این ناراحتی و نارضایتی از مصاحبه اکبر اعلمی با رادیو جوان آغاز شده است. این نماینده مجلس در برنامه ساعت25 دوشنبه 24/2/86 با سخنانی عجیب و به دور از ادب به ایراد اتهامات و نسبت دادن صفات توهین آمیز به نمایندگان اصولگرای مجلس هفتم پرداخت. اعلمی نمایندگان مجلس را به سه دسته «وکیل التجار، وکیل الدوله و وکیل المله»تقسیم کرد و رای اعتماد مجدد آنها به وزیر آموزش و پرورش را تحت تاثیر یک جلسه خصوصی دانست که به گفته او شب قبل از استیضاح در رستوران حاتم تهران برگزار گردیده بود.
جالب اینجاست که برنامه «جوانی به وقت فردا» دقیقا همانروز پس از پخش خلاصه سخنان توهین آمیز و افتراهای اعلمی در برنامه ساعت25، مجددا با او ارتباط زنده برقرار کردند و او اینبار در فضایی پرمخاطبتر در پاسخ به خواست گوینده برنامه برای تفصیل و توضیح اتهامات قبلی اش(!) به کرات نمایندگان اصولگرا و هیات رییسه مجلس را به عدم استقلال، زد و بند و بی مسوولیتی متهم کرد.
همچنین در بخش خبری 20:30 روز سه شنبه، خبری مبنی بر حقوق مادام العمر نمایندگان مجلس خش شد، که سبب خشم حدادعادل رییس مجلس هفتم شد و وی در گفتگوی مطبوعاتی روز چهارشنبه به تفصیل درباره این اتهام سخن گفت.
در این باره یک کارشناس رسانه ای گفت: جالب و البته عجیب است که دقیقا در زمانی که اصلاح طلبان برای تطهیر گذشته خود و سرپوش گذاشتن برروی آبرو ریزی های مجلس ششم به تخریب مجلس هفتم روی آورده اند و با انتشار روزنامه های جدید بطور موازی و هماهنگ اصولگرایی را تخطئه می کنند، همزمان موفق می شوند از آنتن رسانه ملی در این راستا استفاده کنند!
وی افزود: تکرار اشتباهات بزرگی از این دست آن هم بطور متمرکز از رادیو جوان که پرمخاطبترین شبکه رادیویی می باشد؛ آن هم در این برهه حساس سیاسی چه معنایی دارد؟ آیا هنوز هم می توان آنها را «اشتباه» نامید؟ چندی پیش انبوه تخریبها و تمسخرهای این شبکه علیه دولت مکتبی نهم و ارزشهای انقلابی باعث بروز اعتراضات زیادی از متدینین شد که بازتاب رسانه ای وسیعی داشت و حتی منجر به صدور اطلاعیه ای از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و طرح شکایتی از سوی تعدادی از خانواده های شهدا گردید.
همچنین شنیده ها حاکی از آن است که همراهی مدیر ارشد رادیو جوان با عناصر فرصت طلب سیاسی که به عنوان برنامه ساز در این شبکه حضور دارند، زمینه سازی برای حضور او در عرصه های سیاست است.
منبع:رجانیوز
|